Uusien jäsenten valintatilaisuus 29.9.

4 syys


Joensuun ylioppilasteatteri, tuttavallisemmin Yytee, on pääosin joensuulaisista opiskelijoista koostuva harrastajateatteri, jossa teatteritaidetta tehdään kaikkien jäsenten toiveiden ja näkemysten mukaisesti. Yyteehen ovat tervetulleita kaikki aikaisempaan teatterikokemukseen tai koulutustaustaan katsomatta. Voit tulla kokeilemaan mitä teatteri on, mutta voi olla, että hyvä porukka ja suuret tunteet vievätkin sinut mennessään.

Tämän syksyn valintatilaisuus järjestetään lauantaina 29.9.2012 klo: 12.00 alkaen Väen talolla osoitteessa Jokikatu 8. Päivä sisältää teatterin toimintaan ja toimitiloihin tutustumista, haastattelun sekä mm. improamista ja muuta teatteripuuhaa. Varaathan siis mukaasi vaatteet, joissa pystyt myös liikkumaan! Jos sinulla on jotain erikoisosaamista, voit halutessasi esitellä taitojasi vapaaehtoisen esiintymisnäytteen tai vaikkapa portfolion muodossa. Lisäksi mukaan kannattaa ottaa eväät, koska päivä voi venyä pitkäksi. Väen talon läheisyydessä on toki myös kauppa, joten evästä ehtii käydä myös ostamassa päivän aikana.

Valintatilaisuuteen ilmoittautuminen tapahtuu perjantaihin 21.9.2012 mennessä sähköpostilla osoitteeseen sihteeri.joyt@gmail.com. Ilmoittautuminen on sitova. Ilmoitathan ilmoittautumisen yhteydessä nimesi, puhelinnumerosi ja sähköpostiosoitteesi, sekä vastaat lisäksi seuraaviin kysymyksiin:

– Mitä teet tällä hetkellä? (Opiskelu, työt…)
– Kiinnostuksen kohteet teatterissa (esim. näytteleminen, tekniikka, puvustus, lavastus, käsikirjoitus
jne.)
– Onko teatterikokemusta? Millaista?
– Mitä muuta harrastat?
– Mistä sait tietää valintatilaisuudesta?
– Lisäkysymys: Kerro ajatuksistasi!

Mikäli ilmoittautumisia tulee paljon, valintatilaisuutta saatetaan jatkaa seuraavana päivänä. Mikäli näin käy, ilmoittautuneet jaetaan päiville ilmoittautumisjärjestyksessä. Jos sinulla on pätevä syy, voit esittää ilmoittautumisen yhteydessä toiveen sinulle paremmin sopivasta päivästä.

Mainokset