Hallitus

Joensuun Ylioppilasteatteri ry:n hallitus vastaa yhdistyksen hallinnosta ja toiminnan järjestämisestä. Eri hallituksen jäsenillä on eri vastuualueet, mutta suuret päätökset tehdään yhdessä hallituksen kokouksissa.

Kaikki Joensuun ylioppilasteatterin jäsenet ovat tervetulleita osallistumaan hallituksen kokouksiin riippumatta siitä, kuuluuko jäsen hallitukseen vai ei.

Hallituslaisten vastuualueet ja tehtävät:

Puheenjohtaja: Hallituksen puheenjohtaja johtaa hallituksen kokouksia ja hänellä on nimenkirjoitusoikeus eli oikeus allekirjoittaa asiakirjoja yhdistyksen nimissä. Hän toimii yhteyshenkilönä, joka tietää kaiken, tai ainakin osaa kertoa, kuka tietää. Pitää langat käsissään ja delegoi käytännön tehtävät.

Varapuheenjohtaja: Tuuraa puheenjohtajaa kokouksissa ja muissa tilanteissa tämän ollessa estynyt. Myös hänellä on puheenjohtajan (ja sihteerin) ohella nimenkirjoitusoikeus. Varapuheenjohtaja kerää ja ylläpitää jäsenrekisteriä sekä avustaa muita hallituksen jäseniä heidän toimissaan.

Sihteeri: Sihteeri kirjoittaa hallituksen kokousten pöytäkirjat. Lisäksi sihteerin tehtävänä on ennen seuraavaa hallituksen kokousta lähettää yleiselle listalle tieto kokouksesta ja sen esityslistasta. Sihteeri myös hoitaa esityslistan ja edellisen kokouksen pöytäkirjan allekirjoitettavaksi kokoukseen. Sihteeri kirjoittaa puheenjohtajan kanssa joka syksy toimintasuunnitelman ja keväisin toimintakertomuksen. Puheenjohtajan ja varapuheenjohtajan lisäksi myös sihteerillä on nimenkirjoitusoikeus.

Talousvastaava: Talousvastaava hallinnoi yhdistyksen tiliä, tekee tilinpäätökset, maksaa laskut ja laskuttaa sekä huolehtii yleisesti teatterin taloudesta.

Tiedotusvastaava: Tiedotusvastaava on vastuussa JoYT:n tiedotuksen sujumisesta. Sisäisen viestinnän osalta tämä tarkoittaa pääasiallisesti sähköpostilistan hallinnoimista ja ylläpitoa sekä asioiden tiedottamista jäsenille. Ulospäin suuntautuvan viestinnän osalta tiedotusvastaavan tehtäviin kuuluu JoYT:n internetsivujen ja Facebook-sivun ylläpito sekä päivitys. Tiedotusvastaava auttaa myös työryhmiä huolehtimaan kulloisenkin näytelmän tiedotuksen sujumisesta.

Tuotantovastaava: Tuotantovastaava toimii ylioppilasteatterin projektien koordinaattorina. Hän voi kommentoida tuotantojen budjetteja, sisältöjä ja toimintatapoja, vaikka kahdesta viimeksi mainitusta vastaa viime kädessä kulloisenkin produktion oma työryhmä. Tuotantovastaavan tehtävä ei olekaan varsinaisesti tuottaa itse, vaan avustaa tuotannossa.

SYTY- ja liittovastaava: SYTY– ja liittovastaava pitää yhteyttä Suomen ylioppilasteatteriliitto SYTYyn ja muihin liittoihin. Hän käy SYTYn kokouksissa ja tiedottaa niissä esiin nousevista asioista JoYT:lle. Hän on myös päävastuussa SYTY-festivaalimatkan käytännön järjestelyjen hoitamisesta.

Kurssi- ja improvisaatiovastaava: Kurssi- ja improvisaatiovastaava on vastuussa kurssien suunnittelusta. Hän selvittää jäsenistön kurssitoiveet ja ottaa selvää mahdollisista kurssien vetäjistä. Kurssivastaava myös organisoi tarvittaessa improja.

Varajäsenet: Toinen varajäsenistä tuuraa tarvittaessa sihteeriä ja toinen SYTY-vastaavaa näiden poissaollessa. Muutoin varajäsenet käyvät hallituksen kokouksissa ja suorittavat heille ohjattuja tehtäviä.

Tekniikkavastaava ja pukuvaraston hoitaja (ei hallituksessa): Tekniikkavastaava pitää huolta teatterin tekniikasta, ohjeistaa tekniikan lainaajia ja käyttäjiä, tekee tarvittavia tekniikkahankintoja ja pitää hallituksen ajan tasalla tekniikan tilasta. Pukuvaraston hoitaja huolehtii pukuvarastosta ja ohjeistaa puvuston käyttäjiä/lainaajia.

Kauden 2017-2018 hallitus 29. lokakuuta 2017 pidetystä syyskokouksesta lähtien:

PUHEENJOHTAJA

Miiru Mikkonen

0451318972
pj.joyt@gmail.com

VARAPUHEENJOHTAJA

Niina Turunen

 

SIHTEERI
Emilia Toropainen

0504960309
sihteeri.joyt@gmail.com

TALOUSVASTAAVA
Mikael McKeough
talous.joyt@gmail.com

TIEDOTUSVASTAAVA

Rebekka Solje

tiedotus.joyt@gmail.com

 

KURSSI- JA IMPROVISAATIOVASTAAVA

Niina Turunen

 

TUOTANTOVASTAAVA
Miska Tanskanen

0451129205
tuotanto.joyt@gmail.com

SYTY- JA LIITTOVASTAAVA
Netta Kivimäki

 

HALLITUKSEN JÄSEN JA SIHTEERIN VARAJÄSEN

Anni Porspakka

 

LIITTOVASTAAVAN VARAJÄSEN

Miska Tanskanen

 

 

PUKUVARASTON HOITAJA:
Sanna Mylläri
sanna.myllari89@gmail.com

 

Mainokset

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s