Hallitus

Joensuun Ylioppilasteatteri ry:n hallitus vastaa yhdistyksen hallinnosta ja toiminnan järjestämisestä. Eri hallituksen jäsenillä on eri vastuualueet, mutta suuret päätökset tehdään yhdessä hallituksen kokouksissa.

Kaikki Joensuun ylioppilasteatterin jäsenet ovat tervetulleita osallistumaan hallituksen kokouksiin riippumatta siitä, kuuluuko jäsen hallitukseen vai ei.

Hallituslaisten vastuualueet ja tehtävät:

Puheenjohtaja: Hallituksen puheenjohtaja johtaa hallituksen kokouksia ja hänellä on nimenkirjoitusoikeus eli oikeus allekirjoittaa asiakirjoja yhdistyksen nimissä. Hän toimii yhteyshenkilönä, joka tietää kaiken, tai ainakin osaa kertoa, kuka tietää. Pitää langat käsissään ja delegoi käytännön tehtävät.

Varapuheenjohtaja: Tuuraa puheenjohtajaa kokouksissa ja muissa tilanteissa tämän ollessa estynyt. Myös hänellä on puheenjohtajan (ja sihteerin) ohella nimenkirjoitusoikeus. Varapuheenjohtaja kerää ja ylläpitää jäsenrekisteriä sekä avustaa muita hallituksen jäseniä heidän toimissaan.

Sihteeri: Sihteeri kirjoittaa hallituksen kokousten pöytäkirjat. Lisäksi sihteerin tehtävänä on ennen seuraavaa hallituksen kokousta lähettää yleiselle listalle tieto kokouksesta ja sen esityslistasta. Sihteeri myös hoitaa esityslistan ja edellisen kokouksen pöytäkirjan allekirjoitettavaksi kokoukseen. Sihteeri kirjoittaa puheenjohtajan kanssa joka syksy toimintasuunnitelman ja keväisin toimintakertomuksen. Puheenjohtajan ja varapuheenjohtajan lisäksi myös sihteerillä on nimenkirjoitusoikeus.

Talousvastaava: Talousvastaava hallinnoi yhdistyksen tiliä, tekee tilinpäätökset, maksaa laskut ja laskuttaa sekä huolehtii yleisesti teatterin taloudesta.

Tiedotusvastaava: Tiedotusvastaava on vastuussa JoYT:n tiedotuksen sujumisesta. Sisäisen viestinnän osalta tämä tarkoittaa pääasiallisesti sähköpostilistan hallinnoimista ja ylläpitoa sekä asioiden tiedottamista jäsenille. Ulospäin suuntautuvan viestinnän osalta tiedotusvastaavan tehtäviin kuuluu JoYT:n internetsivujen ja Facebook-sivun ylläpito sekä päivitys. Tiedotusvastaava auttaa myös työryhmiä huolehtimaan kulloisenkin näytelmän tiedotuksen sujumisesta.

Tuotantovastaava: Tuotantovastaava toimii ylioppilasteatterin projektien koordinaattorina. Hän voi kommentoida tuotantojen budjetteja, sisältöjä ja toimintatapoja, vaikka kahdesta viimeksi mainitusta vastaa viime kädessä kulloisenkin produktion oma työryhmä. Tuotantovastaavan tehtävä ei olekaan varsinaisesti tuottaa itse, vaan avustaa tuotannossa.

SYTY- ja liittovastaava: SYTY– ja liittovastaava pitää yhteyttä Suomen ylioppilasteatteriliitto SYTYyn ja muihin liittoihin. Hän käy SYTYn kokouksissa ja tiedottaa niissä esiin nousevista asioista JoYT:lle. Hän on myös päävastuussa SYTY-festivaalimatkan käytännön järjestelyjen hoitamisesta.

Kurssi- ja improvisaatiovastaava: Kurssi- ja improvisaatiovastaava on vastuussa kurssien suunnittelusta. Hän selvittää jäsenistön kurssitoiveet ja ottaa selvää mahdollisista kurssien vetäjistä. Kurssivastaava myös organisoi tarvittaessa improja.

Varajäsenet: Toinen varajäsenistä tuuraa tarvittaessa sihteeriä ja toinen SYTY-vastaavaa näiden poissaollessa. Muutoin varajäsenet käyvät hallituksen kokouksissa ja suorittavat heille ohjattuja tehtäviä.

Tekniikkavastaava ja pukuvaraston hoitaja (ei hallituksessa): Tekniikkavastaava pitää huolta teatterin tekniikasta, ohjeistaa tekniikan lainaajia ja käyttäjiä, tekee tarvittavia tekniikkahankintoja ja pitää hallituksen ajan tasalla tekniikan tilasta. Pukuvaraston hoitaja huolehtii pukuvarastosta ja ohjeistaa puvuston käyttäjiä/lainaajia.

Kauden 2016-2017 hallitus 23. lokakuuta 2016 pidetystä syyskokouksesta lähtien:

PUHEENJOHTAJA

Emmi Kiiskinen

044 300 5505
pj.joyt@gmail.com

VARAPUHEENJOHTAJA

Netta Kivimäki

050 330 8180

SIHTEERI
Mika Issakainen

044 599 5587
sihteeri.joyt@gmail.com

TALOUSVASTAAVA

Kati Vallius
041 433 2315
talous.joyt@gmail.com

TIEDOTUSVASTAAVA

Laura Korhonen

044 322 3393
tiedotus.joyt@gmail.com

TUOTANTOVASTAAVA
Samu Heikinmatti
tuotanto.joyt@gmail.com

SYTY- JA LIITTOVASTAAVA
TIINAHALLITUS
Tiina Lampén

KURSSI- JA IMPROVISAATIOVASTAAVA

Ella Törmikoski

1. VARAJÄSEN JA SIHTEERIN VARAJÄSEN

Emilia

Emilia Kuutti

040 416 8047

2. VARAJÄSEN JA LIITTOVASTAAVAN 1. VARAJÄSEN

Eveliina Rikkinen

040 823 1877

PUKUVARASTON HOITAJA:
Sanna Mylläri
sannamy@student.uef.fi

TEKNIIKKAVASTAAVA

Tuomo Hurskainen

045 645 7633

Mainokset

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s