Jäseneksi


Ketkä voivat hakea Joensuun ylioppilasteatteriin?

Joensuun ylioppilasteatteriin voivat hakea kaikki teatterin tekemisestä kiinnostuneet. Hakijan ei siis tarvitse olla opiskelija (tai ylioppilas).


Mitä minä voin tehdä siellä?

JoYT:ssa voit näytellä, improta, ohjata, käsikirjoittaa, tuottaa, suunnitella sekä ajaa valoja ja ääniä, puvustaa, lavastaa, maskeerata, säveltää, kuvata ja editoida videoita… käytännössä tehdä mitä tahansa vähänkin teatteriin viittaavaa! Taiteellisen työn lisäksi teatterin tekemiseen liittyy mm. siivoamista, roudaamista, markkinointia ja lipunmyyntiä. Tavoitteenamme on tarjota jokaiselle jotakin oman kiinnostuksen ja aktiivisuuden mukaan.

Käytössämme on useampi valonheitin, valopöytä, PA-laitteet sekä läppäri, jolta ääniajot hoidetaan. Ihan oikeaa teatteritekniikkaa siis.

Huomautus näytelmien kirjoittamisesta ja ohjaamisesta kiinnostuneille: näytelmäehdotukset kulkevat aina hallituksen seulan kautta.


Mitä Joensuun ylioppilasteatterin jäsenyys maksaa? 

Ylioppilasteatterimme jäsenmaksu päätetään vuosittain syyskokouksessa.
Jäsenmaksu kaudelle 2018-2019 on 30€.


Mitä etuja jäsen saa?

Jäsenet saavat käyttää teatterimme kalustoa, puvustoa ja tarpeistoa. Lisäksi jäsenet voivat osallistua JoYT:n järjestämille kursseille ja vuosittain eri kaupungeissa järjestettäville Ylioppilasteatterifestareille. Jäsenet pääsevät myös katsomaan JoYT:n omat näytelmät ilmaiseksi. Mikään tuskin kuitenkaan korvaa sitä harrastavien taiteilijoiden yhteisöä, jossa jäsenen on hyvä olla ja pitää hauskaa.


Miten voin liittyä Joensuun ylioppilasteatteriin?

JoYT järjestää joka syksy starttipäivän, jossa pääset tutustumaan teatteriimme ja lähtemään mukaan toimintaamme. Kauden 2019-2020 starttipäivä on 5.10. Kulttuuritehdas Siihtalassa (Nurmeksentie 4). Teatteriimme pääsee jäseneksi myös kesken kauden. Olethan yhteydessä tällöin suoraan puheenjohtajaan: pj.joyt@gmail.com ja sovi tapaamisesta.


 

Takaisin sivun alkuun

Mainokset
%d bloggers like this: