Jäsenille

TIETOA JÄSENILLE

JoYT:n jäsen! Opiskele tästä Joensuun ylioppilasteatterin toiminnan lyhyt oppimäärä. Tälle sivulle kootaan tärkeimmät jäseniä koskevat asiat.
Lisää infoa löydät myös JoYT:n foorumilta (ks. alla).Foorumi

JoYT:lla on oma sisäinen forum, jossa keskustellaan ja tiedotetaan teatterin asioista ja produktioista. Liittymisohjeet lähetetään sähköpostilistan kautta jäsenille.Laskutuslomake

Kaikki produktioihin hankitut lavasteet, puvut ja muu tarpeisto laskutetaan JoYT:ltä laskutuslomakkeella.

Jäsen ostaa ensin itse tarvitsemansa ja täyttää sen jälkeen laskutuslomakkeen. Laskutuslomake tulee tulostaa, täyttää ja toimittaa talousvastaavalle. Lomakkeen mukaan tulee aina liittää kuitti, muista siis ottaa se talteen ostotapahtuman yhteydessä!

Lomakkeen täyttöön ja käyttöön liittyvät kysymykset osoitetaan talousvastaavalle, talous.joyt(at)gmail.com.


 

Tilinumero

Joensuun ylioppilasteatteriyhdistyksen tilinumero on FI79 5770 0520 2262 98. Tilille maksetaan esimerkiksi jäsenmaksu ja kurssimaksut.


 

Lipunmyynti

Teatterin jäsenet myyvät lippuja näytelmien esityksiin. Mikäli olet lupautunut lipunmyyjäksi, lue tästä OHJEET LIPUNMYYJILLE ja tutustu LIPUNMYYNTIPOHJAAN, jotta osaat toimia tehtävässäsi sen vaatimalla tavalla.


 

Logo

JoYT:n virallinen logo on Maija Eskelisen suunnittelema ja toteuttama.


 

Syyskokous

Syyskokous on yleiskokous, johon kaikki jäsenet ovat oikeutettuja ja velvollisia osallistumaan. Siellä jäsenet valitsevat hallituksen yhdeksi kaudeksi kerrallaan. Syyskokous pidetään joka syksy ja sen kutsuu koolle hallituksen puheenjohtaja sähköpostilistan kautta.


 

Kevätkokous

Kevätkokous on syyskokouksen tavoin yleiskokous, johon kaikki jäsenet ovat oikeutettuja ja velvollisia osallistumaan. Tämä kokous on tärkeä erityisesti ohjaajien kannalta, sillä siellä päätetään JoYT:n seuraavan kauden ohjelmisto. Kevätkokous pidetään joka kevät ja sen kutsuu koolle hallituksen puheenjohtaja sähköpostilistan kautta.


 

Hallituksen kokous

Hallituksen kokous, tuttavallisemmin HALKO, on keskeinen JoYT:n päättävä elin yleiskokousten välillä. Hallituksen jäsenet ovat velvollisia osallistumaan näihin kokouksiin. Kokouksiin voivat osallistua myös hallituksen ulkopuoliset jäsenet. Jos sinulla on kysyttävää, huomautettavaa, ehdotettavaa tai tajunnanräjäyttävää asiaa, jonka haluat jakaa JoYT:lle, tule hallituksen kokoukseen kertomaan asiasi. Sihteeri ilmoittaa hallituksen kokouksista sähköpostilistalla.


 

Pisarat

Pisarat on lyhytnäytelmäkokonaisuus, joka tehdään aina vuosittain uusien jäsenten liityttyä teatteriin. Tarkoituksena on päästää uudet jäsenet heti tositoimiin näyttelemään, puvustamaan, lavastamaan sekä tekemään valoja ja ääniä. Pisarat tarjoaa myös uusille ohjaajille ja käsikirjoittajille mahdollisuuden kokeilla näytelmien tekemistä.

Pisarat-projekti käynnistyy yleensä jo edellisenä keväänä tuotantoryhmän kokoamisella. Tuotantoryhmään on viime vuosina kuulunut päätuottaja, markkinointituottaja, dramaturginen vastaava ja tekninen tuottaja. Pisarat on siis myös oiva tilaisuus kokeilla näytelmän tuottamista ensimmäistä kertaa.

Yleensä Pisaroille on valittu jokin yhdistävä teema, jonka pohjalta näytelmät muotoutuvat. Omaa pisaraansa kannattaa alkaa kirjoittamaan vasta, kun itse teema on päätetty.


 

Improt

Joensuun ylioppilasteatterilla on oma improvisaatioteatteriin keskittyvä ryhmä, Improstaatit, joka harjoittelee ja keikkailee tiiviisti yhdessä.

Jäsenistön kiinnostuksen mukaan on myös mahdollista järjestää yleisiä improiltoja, jotka eivät tähtää esiintymiseen. Improissa jäsenet voivat harjoitella improvisaatiota ja lavaesiintymistä omilla ehdoillaan ja turvallisessa ympäristössä. Jos kiinnostusta löytyy, kuka vain teatterin jäsen voi ryhtyä improjen vetäjäksi. Voit ilmoittaa kiinnostuksestasi improjen vetämiseen hallitukselle.


 

Takaisin sivun alkuun


 

Mainokset

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s