TANGO De Los Corazones Dolorosos

PASSIO      ACCIÓN      EPIC

Música              Motion            Mykkä

tangosydanmustamyos

Performances/Esitykset:

Uno 10.5. @ 15.00

Dos 13.5. @ 19.00

Tres 14.5. @ 19.00

Cuatro 15.5. @ 19.00

Ultima 18.5. @ 15.00

@ Teatteri Satama, Itäranta 10, next to the train station

Tickets/Liput: 8 / 6 / 4* €

Reservations/Varaukset: mikaelmckeough@gmail.com / 040 516 21 76

*Special discount/Ylim. alennus Isyy members/jäsenet

About the play

The world is sick. The people are sick. Those that have always want more. Those that have not dream of more. The rich are more sick than the poor. The poor still have love. Even that tends to be more bitter, more edged with hurt. The rich and the poor dance. The dances are different, the rhythm is different, but both dance on the edge. From this world comes a dance of love. Two people from different realities. Alas, fate dances a sweet and mysterious tango that sweeps ordinary people into a melee of lost affections and catastrophic events. Life is a road full of pain and suffering but at the heart of it all is love.

The style of the play is silent movie meets Quentin Tarantino mixed with The Three Musketeers and Zorro. This is a play driven by music, which has inspired everything and has been with us throughout the process. Because the play is movement & music only, it appeals to those who might not normally dig theatre. Do the Tango.

 

Näytelmästä

Älä usko heitä. He valehtelevat. Ei demokratia ole toteutunut. Ei tasa-arvo ole toteutunut. Se kuilu on syvä, se on leveä. Maailma on jakautunut, toiset ovat pohjalla, toiset huipulla. Joillain sentään on rakkaus, mutta sekin on kivulias, kova, särkynyt ja kipeä. Kaikki tanssivat, mutta eri syistä ja eri suuntaan. Joskus kohtalo nappaa kaksi tanssijaa syleilyynsä ja heittää heidät yhteen tanssin villeihin pyörteisiin. Jos nämä kaksi ovat eri maailmoista on heillä edessään tuskien taival yhteiseen onneen. Rakkaus voittaa kyllä, mutta hinta voi olla kova ja matka pitkä. Elämä on tanssia, usein ruusunpiikeillä ja joskus lasinsiruilla.

Näytelmän tyyli yhdistää vanhan ajan äänettömien elokuvien mustavalkoista maailmaa ja Rodriguezin tai Tarantinon coolien toimintaleffojen meininkiä. Tango on näytelmänä musiikin ajama, se on inspiroinut kaiken ja seurannut meitä koko prosessin ajan. Jos et normisti tykkää teatterista, voit tykätä tästä . Antaudu tangon pyörteisiin.

 

 

Mainokset