Perusnaiivi – absurdi satu kerrostaloalueelta

 

juliste-400x215

 Kuva: Hanna Korkiakoski

Perusnaiivi – absurdi satu kerrostaloalueelta

Joensuun ylioppilasteatteri toteuttaa Joensuun kaupunginteatterin kanssa yhteistyöproduktion Perusnaiivi pienellä näyttämöllä helmi-maaliskuussa. Perusnaiivi on osa ylioppilasteatterin 40-vuotisjuhlavuotta ja osa kaupunginteatterin kanssa tehtävää yhteistyötä vuonna 2015.

Me katsomme ja odotamme elämän alkamista ja ajattelemme, että sen kuuluisi tipahtaa alastomana syliimme. Joskus se tipahtaa, useimmiten ei. Kaikessa tässä sattumanvaraisuudessa tarvitaan huumoria ja suhteellisuusteoriaa. Minäkin olin aikaisemmin kyynisyyteen taipuvainen yksilö. Istuin asunnossani ja toivoin, että joku silittäisi päätäni. Tämä näytelmä kertoo mitä minulle, Petelle, tapahtui.

Perusnaiivia alettiin kirjoittaa Erlend Loen Supernaiivin innoittamana, mutta ennen kaikkea se on meidän näkemyksemme siitä miten päähenkilömme Pete luovii tietään kriisistä toiseen absurdin leikin kautta. Merkityksettömällä ajelehtimisella voidaan päästä hyvään lopputulokseen.

Perusnaiivi esitetään myös Vaasassa 10.-12.4. järjestettävillä Ylioppilasteatterifestivaalilla. http://vaasanylioppilasteatteri.fi/festarit

14.02. LA 18:30 ENSI-ILTA!
18.02. KE 18:30
20.02 PE 18:30
21.02. LA 18:30
25.02. KE 18:30
05.03. TO 18:30
06.03. PE 18:30

Liput 12€/10€
Lipunmyynti Joensuun kaupunginteatterin lippupisteestä, Carelicumista sekä Lippupalvelusta (http://www.lippupalvelu.fi/search/?keyword=Perusnaiivi)

Ohjaus: Anna Estola
Apuohjaus: Niko Rotko
Käsikirjoitus: Anna Estola ja Niko Rotko
Tuotanto: Anna Estola ja Samu Heikinmatti
Dramaturgia: Anna Estola, Samu Heikinmatti ja Niko Rotko
Koreografia: Elina Selamo
Valosuunnittelu ja -ajot: Risto Saravo
Äänisuunnittelu ja -ajot: Oona Haatainen
Videotuotanto: Erik Lintunen
Lavastus ja tarpeisto: Sanna Mylläri
Puvustus: työryhmä
Valokuvat: Ville Hakkarainen
Juliste: Hanna Korkiakoski

Mainokset